Det är så roligt att tvätta!

Har mitt livs första tvättid här på Roslagsgatan. Och det är riktigt roligt!
Mellan maskinerna roar jag mig med min webcam som har massa roliga funktioner. Ni må kalla mig "efter" och "trög" men jag är inte speciellt kunnig inom ämnet data. Så jag blev barnsligt lycklig när jag fann denna funktion! :D
 
Bjuder på några (för mig) härliga skratt! (låg dubbelvikt över laptopen här i min ensamhet)

   <-- FULAST! HAHAHA!
 

Emma, min bästa syster! Vi måste göra detta tillsammans! Vi älskar sånt här! Kom hit! NU!

Vad ska jag annars göra idag? Jag borde kolla upp lite skolgrejer, typ schema och litteratur.. Måste nog även dra ett varv med dammsugaren samt städa toan. Uäh. Aldrig kul att gojsa runt i en WC.. Ska även ha storkok! Köttfärssås blir det! Hoppas på många matlådor!

Nu ska jag borsta tänderna med min billiga jävla skittandborste från ÖB. Köp aldrig billiga skittandborstar på ÖB.

Kl 17.00 ska frivilliga ur klassen träffas och basta! Det behöver min kropp efter en händelserik vecka!

Hörs! Och lämna gärna en kommentar!

Snabbis

Hej hej hej!

Jag lever och mår bra om någon nu skulle grubbla över det!

Tänkte fatta mig kort (om nu jag kan det) för sitter redo med mitt rosa SARA-pannband. Japp. Vi har Rookieveckor och har man inte sitt pannband så skickar faddrarna (2:a och 3:e klassarna) på oss en jävligt ful rosa mössa, även kallad "golvmoppen"...

I alla fall. Jag trivs väldigt bra här i Västerås och hittar hyfsat i stan efter bara en vecka. Mycket beror nog på att man cyklar precis överallt. Det gillar jag. Eller det behöver jag.... Sjukgymnaster är ju såna jävla träningsfreak! Eller? Många i alla fall. Jag får väl jobba lite mera på den biten. Men idag hade vi volleybollturnering alla program emellan. Och vi slutade faktiskt 3:a efter 2 vinster och 2 förluster (gick ju faktiskt till semifinal och vann bronsmatchen mot dom vi förlora mot i gruppspelet). Bra insats av oss!

Ikväll ska vi förhoppningsvis skriva ett spex och sen blir det Kåren kl 22 för dom som vill.. Jag har lyckats dra på mig en förkylning samt lite halsont. Men får se vart kvällen för mig! Kåren i torsdag var en riktig succé!

Nehe. Sådär gick det när jag skulle fatta mig "kort" ... Ni kan ju vänta er när jag har tid att skriva längre.. När det nu blir!
Måste kila!

Kram på er alla och speciellt till Morfar om du läser detta! Saknar dig, "Moffa-BUA" !


Dagen före

Inatt sover jag min sista natt här på Lundgrensväg 19. Nästa gång jag återvänder är jag gäst och inte inneboende. För imorgon flytter jag in i mitt första, alldeles egna boende! Känns stort! Jag är nervös och full av förväntan. Flyttlasset går runt 15-tiden imorgon. Mamma, Leif, Pappa och Carro följer med upp. Sen stannar mamma och jag kvar över natten och så kommer Leif tillbaka med mormor och morfar på lördag.

Leif och jag gjorde den stora upptäckten att både Willys och Ikea bara ligger ett par kilometer från min lägenhet!

Och getingsticket gjorde som jag ville och blev bättre under natten. Kliar bara lite nu och kan inte riktigt böja stickfingret helt. Annars så! Däremot blev jag smått panikslagen när det flög in en geting tidigare idag... Men den gick en snabb död till mötes.

Nu ska jag fortsätta njuta av den bästa kvällsunderhållning jag vet = dubbelavsnitt av Sex & The City!

Nästa gång skriver jag från Roslagsgatan 5 i Västerås :)

Hej!


Köttkorvar, flyttstök, separationsångest och en saknad chef

Somnade med ett svullet finger och vaknade upp med tre samt svullen handrygg. Vaknade även mitt i natten av att det kliade så jag trodde att jag skulle bli tokigt och riva sönder mig totalt. Runt 9-tiden imorse var svullnaden så pass påtaglig att jag beslutade att ringa vårdcentralen. Tur nog var det en lugn dag så jag fick komma ner på en halvtimme. Väl på plats var två sjuksköterskor med och tittade och dom bestämde sig ganska snart för att hämta en läkare. Fick direkt 12 kortisontabletter upplösta i ett "shotsglas" och däreftet lindade dom in hela handen i alsolsprit. Svängde förbi apoteket påväg hem och köpte alsolsprit på tub. Med löften om nergången svullnade sitter jag trots allt här med tre köttkorvar till fingrar som inte går att böja på. Dock gör det inte så ont, men kliar lite då och då. Tror jag måste ringa ner imorgon igen om det inte lägger sig över natten. Kan inte vara normalt att fortfarande vara såhär svullen över 1 ½ dygn efter själva sticket?

             
Icke svullna fingrar (vä hand)     Svullna fingrar (hö hand)

Detta kom verkligen olägligt med tanke på att jag ska fixa inför flytten hela dagen imorn. Bara tro och hoppas att det blir bättre inatt.

         
Flyttstök (inte färdigt)               Flyttstök (inte färdigt)


Jobbade min sista dag idag. Personalmöte så jag hade turen att kunna tacka och ta farväl av alla underbara arbetskamrater som jag haft denna sommar. Jag bjöd på lite fika. Det var dom mer än värda som stått ut med mig i så många veckor ;)
Tog även farväl av dom boende. ÅH. Tror faktiskt att jag kommer att sakna dom. Helt fantastiska och äkta glädjespridare. Dom har skänkt mig många härliga skratt denna sommar. Hoppas verkligen att jag får komma tillbaka nästa sommar. Men det tror jag.

Som avslut vill jag bara nämna att min gruppchef från lumpen ringde mig i förrgår. Jacob Clason. Lugnet och tryggheten själv. Som född för att hantera ansvar och förtroende på ett exemplariskt sett. Han är också på utlandstjänst i Kosovo men är hemma på permis nu. Så han passade alltså på att uppdatera sig om sin forne ställföreträdande gruppchef. Var grymt roligt att få höra hans röst igen och vi bestämde att så fort Kosovo är överstökat måste vi ses och han var även mycket sugen på en tripp till Västerås! Kan nog bli höstens stora höjdpunkt! En sjukvårdsreunion som även måste innehålla Gadde och Rosén för att bli komplett! Årbrand har jag tyvärr inte hört så mycket ifrån. Och Sönnert, om du är sugen är du givetvis också välkommen. Även om du bara tillhörde en fattig E-grupp ;) ÅH. Jag längtar!!


Köttkorv

Jag borde kanske ta en liten paus ifrån OS-bloggandet. Det har ju ändå inte gått någe vidare.. Måste bara nämna att det Wissman presterat hitills är grymt imponerande. Så. Då glömmer vi det i övrigt misslyckade spelet i Peking för ett tag.
 
Kan inte minnas när jag senast blev stucken av en geting. Men jag har alltid varit extremt rädd för dom. Känner alltid pulsen öka när jag vittnar en på nära håll. Idag insåg jag verkligen varför. Var ute och gick när jag kände hur något landade i håret. Hann inte tänka mer än att det säkert bara var ett oskyldigt löv som vinden fört med sig. Men tji fick jag då jag drog handen genom håret för att avlägsna det ovälkomnande föremålet. Allt gick så snabbt och genast hade jag en pulserande värk i mitt högra ringfinger samtidigt som smärtan spred sig upp längs hela armen och tog fäste nånstans förbi armbågen. Kanske är jag bara vek. Kanske har jag nån slags allergi  mot stickande ting (får alltid stora och extremt kliande myggbet samt blev biten av en broms som lämnade efter sig en riktig blaffa på min ena höft). I alla fall. Nu sitter jag här ca 12 timmar sedan den otrevliga incidenten. OCH mitt ringfinger är fortfarande svullet likt en fet, stoppad köttkorv. Jag kan inte böja på det, det stramar och pulserar... Och så blir jag så förbannad att ett så litet djur kan ha sådan stor makt! JÄVLADJURJÄVEL!

 
DUMMA, DUMMA DIG!


Snopet



Usch och fyfan vad tråkigt!
Tycker så synd om henne efter allt hon gått igenom och missat pga sina skador.
Det här skulle bli den stora revanschen... men den slutade i tårar :(

Laptopens baksida

Borde försöka sova nu med tanke på att jag ska upp 06 imorgon och dessutom jobba delad tur 7-21.

Jag har ju skaffat mig en laptop. En bärbar dator. En dator med trådlöst internet. Så nu har jag legat i sängen ett par timmar och bara slösurfat för att det känns så lyxigt! Men nu måste jag alltså sova men har lite svårt att slita mig..

Får göra ett försök.

Godnatt!

Ryska nationalsången (på svenska)

Hörde nyss melodin till Ryska nationalsången med anledning av damernas 3000 m hinder.



Så jävla rolig!

Fix och trix

Blev minst sagt en heldag i Örebro igår. Åkte strax efter 09 och kom hem 17.30. Sprang benen av mig på Rusta, Jysk, Biltema, IKEA, Marieberg samt Willys. Men nu börjar dom sista pusselbitarna att falla på plats. Och tur är väl det för nu är sparkontot så gott som tömt... Blir en sväng till IKEA i Västerås nästa helg.

Kommande vecka lär blir hektisk och stressfylld. Inte nog med att jag jobbar mån 7-21 (delad tur) tis 7-16 och onsdag 14-21.30 så ska jag även hinna med att packa ner allt. Ska börja idag med att rensa ur garderoben och se vad för kläder man ska ha med sig. Måste även tvätta lakan och handdukar. Inge skönt med nyköpta första gången dom ska användas.

Min mobil är så gott som död. Den är hörselskadad. Jag hör mycket dåligt när jag pratar i den och den får även för sig att  stänga av sig titt som tätt och för att kunna starta den måste man återuppliva den med alla möjliga knep. Som tur är går min bindningstid ut om ca en månad och då kan jag täckna nytt och på så sätt få ut en ny telefon. 

Nehe. Dags att sätta lite fart. Första anhalt: garderoben! 

04.30

...Ska jag stiga upp för att kolla på OS. Jävla tidsskillnad. Men vad gör man inte.

Så jäkla tråkigt med fotbollen. Tjejerna slet verkligen. Handbollsliknande match med mycket spring. Dock bjöd vi på väldigt många enkla misstag, framför allt felpass.  Ändå  faller vi med flaggan i topp, likt herrarna gjorde mot Spanien i EM. Skönt ändå att hanbollstjejerna vann sin match. Det är bara så jävla störigt att förlora mot Tyskland. Oavsett sport.

ÖB då? Jorå! Jag vann lätt kvittokampen med mina tre fulla kassar med bla tvätt- och rengöringsmedel, tandkräm, diskborstar, schampoo, plastfolie, fryspåsar, äggskivare, rakhyvlar, måttsats, tvålar, bakformar med mera, med mera....

Pizzeria Prima Vera har den godaste falafelpizzan i stan. Falafel, fetaost, paprika, tomat, isbergssallad, gurka, LÖK, vitlökssås.

Imorgon (eller idag då) blir det som sagt Örebro. Så jag fortsätter väl att tjata om mina inköp ett tag till...

Och Gadde: LÄTT! Listor är det bästa som finns! (Folk tittade lite snett på mig inne på ÖB där jag drog omkring min kundvagn samtidigt som jag prickade av, strök och la till i mitt anteckningsblock!)

Fredag

Skön fredag! Ledig fredag! Tog en välförtjänt sovmorgon (minns inte när det hände sist) och har varit segstartad hela fm. Strosar fortfarande omkring i farsans gamla urtvättrade tshirt med status quo tryck.

TV:n står på och just nu är det tennis. Inväntar min OS-kompanjon Kristin för fotbollstittande kl 15. Sverige-Tyskland. Kvartsfinal. Hoppas att det går vägen! Hoppas att skadorna blivit bättre osv.

Tillbringade gårdagskvällen med redan nämnda Kristin. Vi åkte till Högsjö och såg Högsjö-Tisnarbro 3-0. Synd då jag hejade på min fd klasskompis Tomas i Tisnarbro. Efter Högsjö blev det godisätande och filmtittande i världens skönaste soffa på Länsmansvägen. Allvarligt. Den soffan har allt. Den är snygg, STOR, bekväm har både divan och fotpall. Man kan ligga precis hursomhelt och det är så jäkla skönt hur man än hamnar! Den liksom anpassar sig efter alla kroppsformer och ligg-/sittpositioner.
Vi såg det danska dramat "Efter Bröllopet" med Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård i huvudrollerna. Jag rekommenderar denna film, har själv sett den ett par gånger och gråter lika mycket varje gång. En oerhört berörande och stark film.

Efter OS-kvartsfinalen åker vi in till stan för att flyttshoppa på Överskottsbolaget. Behöver jag säga att jag skrivit en låååång inköpslista? 


Hoppas Lotta målar idag med!

http://www.svenskfotboll.se/files/%7BD6C34DE3-CC27-48C3-8036-67CF743716DD%7D.jpg

Jag hatar att jag älskar dig...

GAH! Jag blir så stressad av sånt här. Jag vill veta att jag kan och på så sätt boka nu. Men samtidigt vore det bättre att vänta lite. Bestämma. Inte för jag tror att biljetterna tar slut snabbt. Men som sagt, stressen.

Kul att han vill fortsätta trots en lång vår och sommar.

Hösten kommer att bli ljus, full av glädje men framför allt kommer den att bjuda på dans, dans, DANS!

None






Spelningar 2008

26/9 Götborg, Liseberg
27/9 Lund, Mejeriet
28/9 Århus, Train
10/10 Luleå, Kulturens Hus
11/10 Oslo, Sentrum Scene
12/10 Västerås, Bombardier Arena
15/10 Ås, Högskolan
16/10 Haugesund, Byscenen
17/10 Bergen, Rökeriet
18/10 Stavanger, Folken
22/10 Köpenhamn, Store Vega
23/10 Uppsala, Konserthuset
24/10 Huskvarna, Folkets Park
25/10 Falun, Magasinet
29/10 Stockholm, Cirkus
30/10 Gävle, Konserthuset
31/10 Karlstad, Nöjesfabriken
1/11 Norrköping, Flygeln
11/11 Umeå, Folkets Hus
12/11 Sundsvall, Stadshuset
15/11 Malmö, Konserthuset


12/10 är väl given?! :D

adressändring

Gjorde nyss en adressändring. Skickade ut massmail och massms. Har du inte fått något, men gärna vill ha min nya adress så skriv en kommentar här med din mail :)

Tack!


Vad nu

Kanske ska sluta tjata om min morfar och alla mina köp. Men det är vad det mesta handlar om just nu! Alla förberedelser inför fllytten. Igår ringde morfar och sa att han och mormor tänkte köpa madrassöverdrag samt bäddmadrass så det inhandlade dom i Örebro idag. Mamma meddelade även idag att hon hittat en dammsugare som jag får i inflyttningspresent av henne, Leif, mormor och morfar.

Ska till Örebro med mamma och Leif i helgen. Biltema, jysk och IKEA ska besökas. Lite smått och gott blir det! Återkommer ;)

Var till gamla jobbet och tiggde kartonger så nu ska dom spara tills nästa vecka.

En beställning till cdon.com förebereds: datorväska, mus samt USB.

PENGARNA RULLAR... MEN JAG TRIVS.


ps. köpte ett par jeans på factory idag också ds. 8-|

8,5 laxar



.... Jag köpte datorn inkl 2-års "drulleförsäkring"

Nu är den i trygga händer hos Sunil - datorproffset själv. Han får väcka den till liv ordentligt. YES

Sålde förresten cykeln idag med. Till en gymnasieklasskompis mamma.

KÄRRAN <3

OS

Just nu pågår dom Olympiska Spelen i Kina för den som lyckats undgå det...

Idag tog Sverige sin första medalj! Och inte vilken medalj som helst - av vem som helst! Emma Johansson tog silver i linjeloppet, cykel. Imorse hade aftonbladet.se en omröstning om man trodde att Susanne Ljungskog skulle ta medalj eller ej. Hon slutade på plats 21. Just nu kan man rösta på om man ens visste vem Emma Johansson var inför OS. Jag röstade nej. Men häftigt var det och hon var inte långt från guldet heller. Vilken prestation!

Jag har aldrig varit något stort fan av basket, men kan inte riktigt sätta ord på varför heller. Vi vann ju trots allt skolmästerskapet i 5:an eller 6:an. Men idag blev jag som pånyttfödd. Kina tog emot USA inför 18 000 åskådare och miljarder tv-tittare. Bara Kineser uppskattade man att 400-600 miljoner skulle följa matchen. Det är helt sjukt! Men fantastiskt roligt! Och vilken match sen! Kina öppnade med att sätta en 3 poängare direkt och jublet visste inga gränser. Matchen utvecklade sig sedan till att bli en relativt enkel seger för USA men kinserna stod upp bra och vek sig aldrig.

En av mina absoluta favoritsporter i OS, simning har kommit igång ordentligt. De svenska herrarna nådde final på 4x100 fritt och blott 14-åriga Sarah Sjöström satte svenskt rekord i ryggsim. Imponerande. Vad gjorde jag när jag var 14 år? Jag tog i alla fall guld i bröstsim (återigen skolmästerskap) i 5:an och 6:an. Var det fel Sara i Kina? Ehm. Den tjejen blir nog riktigt vass om ett par år! Ingen (bortsett från när Sverige spelar avgörande fotbollsmatcher) annan idrott gör mig heller mer nervös än simning. Dom sista metrarna går ju knappt att titta på om det är riktigt jämnt och man ser att orken börjar tryta hos den man hejar på.

Säga vad man vill om Kina angående politik och andra världsliga ting men sport älskar dom! Exemplariska fans som t.o.m jublar motståndaren. Och vilken nationalhjälte han är, denna 2.29 meter långa Yao Ming!


Nu behöver bara friidrotten dra igång ordentligt. Sen är jag mer än nöjd.



http://www.visithoustontexas.org/images/yao-ming-houston-rockets.jpg


Till morfar 2

Vill med detta inlägg välkomna en ny bloggläsare. Och det är ingen mindre än min älskade morfar som nu lärt sig hitta till http://www.saraspalats.blogg.se/ (det var inte helt lätt att uppge adressen via telefon!) Du är hjärtligt välkommen! Men en kommentar är kanske för mycket att hoppas på! :)

Och Linda & Tindraz jag väntar med spänning på era rapporter ang datorinlägget!

Nu ska jag strax åka till jobbet. 9-19. Så peace-out.


Någon datorkunnig? Hjälp?

Jag ska ju som sagt flytta och börja ett nytt liv. Ett liv som student. Och som student måste man skriva uppsatser och hemtentor. Och då behöver man en dator. En bra dator enligt min mening. En bärbar sådan som man kan ta med sig lite överallt. Alltså en rätt så liten och smidig. Men inte för liten så att man måste sitta med ett förstoringsglas med näsan intryckt i skärmen. Jag vill ha en dator som jag kan använda både i skolan och privat. Jag kräver inte dom mest flaschiga på marknaden som har allt, men inte heller dom allra billigaste. Jag har snurrat in mig på HP - det är väl egentligen så långt jag har kommit. Syrrans pojkvän rekommenderar att ändå köpa en rätt så hyfsad så man slipper massa tilläggsköp senare.

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000c8rZ6PxR?ProductID=vqvD4QFHiMcAAAEaNn9tzMRd&CatalogCategoryID=nG3D4QFHifYAAAEODXRZtSxN

Denna funderar jag på. Men som sagt, jag har inte sån j*vla koll...

HJÄLP MIG NÅGON DATORKUNNIG SJÄL DÄRUTE.

MARKUS JAG ÄR DIN TJEJ!

Lite rastlös såhär innan SATC 23.00.

Youtubar runt efter det perfekta klippet med Markus Krunegård - Ibland gör man fel ibland gör man rätt. Men det går inte. Även om klippen är grymma. Så måste man vara där. Live. Se och uppleva men framförallt SKRIKA ut varenda känsla!
Speciellt:
Jävla karlar varför ska det vara så förbannat svårt o ni två hör på se upp så att ni inte också blir såna jävla sviiiiin!
*
Markus jag är din tjej men berätta inte för nån du verkar va sån man kan lita på
Men jag som aldrig hade blivit kysst kunde inte va tyst o dan efter läckte det ut
o du gjorde sluuuut!





Från en skivsignering nån gång i våras.

Vill tillbaka! 080801.

En till bra skriklåt är avslutande delen av Markus Kyrkogård/Den som dör får se



O jag var kär o du var kär o jag stod här o du stod här
Hissnande tankar som vi båda tänkte. Jag tänker dom nu men vad tycker du?
Vad hoppas du? Vad önskar du vad vill du?
Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig. Testa det



Och förresten behöver jag väl inte ens nämna jag är en vampyr? SKRIKSKRIKSKRIK.
Underbart.

Blocket 2

Vill du ha en ny cykel? Köp min ;)

http://www.blocket.se/vi/17447417.htm

Blocket

 TEMPO! Lägenhet, tv, soffa och säng på fyra dagar!

 

         Soffa och säng (inkl madrass) 4200:-


Till Morfar

Du är den absolut bästa morfar någon kan ha.
Du finns alltid där och ställer alltid upp.
Jag vet att jag kan ringa dig precis när som helst om vad som helst.
Man kan prata med dig om precis allting.
Du är klok och har lösningen på det mesta.
Du har humor och hjärtat på rätta stället.
Du är påhittig och har alltid saker för dig.
 Du unnar dig saker samtidigt som du är otroligt generös.
Du lever pensionärslivet på precis rätt sätt.
Du är i princip jämt på glatt humör och det smittar av sig.
Du är social och omtyckt av väldigt många.
Du är min bästa vän.
Morfar - jag är så obeskrvligt stolt över dig!
Jag älskar dig!



Det svänger

Ena dagen vet man inte vart man ska ta vägen och dagen därpå har man fixat bostad på annan ort.

FÖR JAG SKA FLYTTA TILL VÄSTERÅS

Där har jag aldrig tidigare satt mina fötter vilket känns väldigt spännande. Och nervöst.

Jag fick dessutom den lägenheten jag hoppats på!



Här ska jag leva och bo. Och lära mig allt om sjukgymnastik.

  
bilder tagna från www.bostadvasteras.se

PiP 08

Jag vet ärligt talat inte vad jag gör uppe just nu. Regnet slår mot fönstret och det sticker i mina ögon. Jag har haft en rolig men slitsam helg samt jobbat delad tur idag. Visserligen har jag sovmorgon till 15.30 om jag så önskar. Men det är mycket att stå i nu. Framförallt med tanke på att jag börjar ett nytt liv den 25:e. Men nog om det.

Ingen sommar utan festival! Nystartade Putte i Parken i Karlskoga imponerade verkligen. Inte minst med artistupplägget. Mycket svenskt, men en enorm bredd.  Skickligt.

Kanske inte heller någon festival utan min hjälte Mr Hellström? Eller? Jag vet inte. Som vanligt lyckades han överraska och beröra. Men ändå är det hans sätt på scenen framför valet av låtar som får mig att bubbla av glädje. Håkan på festival gör ingen besviken. Men det går knappt att jämföra med en ren Håkankonsert. På festival står jag och trängs med den där svettiga omogna killen utan tshirt som tycker att han har rätten på sin sida att tränga sig längst fram bara för han visst kan nynna med i "Ramlar"... Var helt övertygad om att Håkan skulle avsluta med "Kär i en ängel" - försnacket stämde så bra in! Lycklig kärlek - att äntligen ha funnit den rätta. Men vägen dit har inte varit lätt. Jag borde fattat det. "Det är så jag säger det" och övergången till "Kärlekens tunga" magiskt. Men inte första gången. Når aldrig riktigt höjderna. Jag har kanske blivit mer kräsen med åren och i raden av spelningar. Men som sagt, aldrig besviken.

Istället var det en annan popkung som fick min frälsning. Kanske också för att det var första gången live. Längst fram. Markus Krunegård slet, skrek och svettades sönder mitt hjärta. Helt outstanding. Liksom jag värdesätter "Känn ingen sorg för mig Göteborg" ska jag också bevara "Markusevangeliet" på en speciell plats. För efter ett par skivor dör dom mest sällsynta guldkornen ut. Men man ska föralltid minnas att man åtminstone fick höra dom en gång. Tack för det Markus.

En grym upptäckt var Hoffmaestro & chraa. Nu behöver jag bara lyssna in mig och komma tillbaka, mer taggad, peppad, inlyssnad och danssugen som aldrig förr!

Övriga spelningar (mer sedda än andra): Lillasyster, Timo Räisänen, Adam Tensta, The Soundtrack of Our Lives, Christian Kjellvander, Hästpojken, Mustasch, Florence Valentin, Turbonegro och Teddybears STHLM.

Tack vänner för en mycket lyckad helg!


RSS 2.0