SVETTEN LACKAR.

Vi har nästan 30 grader varmt inomhus. Och jag måste göra saker som framkallar svetten mer än nödvändigt. Tex stryka, packa, dammsuga, platta håret... Just nu vill jag bara kasta mig i sjön.

Och dessa jävla djur alltså.. Inatt när jag gick på toa satt två feta tvestjärtar och mumsade glatt i sig en halvtlevande stackars, stackars harkrank! UÄH. Ska nog inte berätta vad jag gjorde... Och inte nog med det! Mitt rum var invaderat av fjärilar! 5-6 st pyttesmå och en svinstor! Jag kunde inte komma mig för att döda den. I min rädsla väckte respekten för den och när jag på 11:e försöket inte kunde vifta ut den ur rummet med hjälp av ett badlakan lyckades jag tillslut fånga in den med en tidning. Men när jag klev ut ur rummet i den bäcksvarta hallen kunde jag inte se om den satt kvar eller om den flugit iväg - så jag kände paniken växa och hårstråna i nacken resa sig. Kastade mig på lysknappen och fick syn på den där den satt på min dörr - tur att jag redan stängt. Så jag öppnade entrédörren och lät fjärilen flyga ut - fri och lycklig. Låg därefter på helspänn i min säng med stängd dörr och fönster. Självklart hörde jag irriterande, surrande ljud och var tvungen att ha ihjäl två myggor. Nu var äntligen djuren borta men svetten lackade. Men bättre det än krypinvasion! Jag var nöjd och somnade sedan insnurrad i klibbiga lakan. puuuuh.

Men skit samma! För imorgon åker jag och Chal till Karlskoga för att festivala i två dagar! Ska bli så grymt kul! Och så får jag återse min käre Gadde igen - kan knappast bli bättre?! JODÅ! Jag ska äntligen få se Markus Krunegård live! Och som det största pricken över i:et spelar min hjälte Håkan Hellström också imorgon! YES!

Stackars lilla äckliga harkrank.


http://www.bioresurs.uu.se/myller/stad/stad_bild/harkrankhane.jpg


hej!

SATC makes me wanna shop!

Vardagkvällar mellan 23-00 visar tv3 dubbelavsnitt av den geniala serien "Sex and the city". Jag tittade i förrgår och igår svängde jag förbi factory outlet och vår nya scorett outlet. Jag kände ett grymt shoppingbehov, nästan lite desperat.
 På factory inhandlade jag hårspray, en klänning och två par trosor. På Scorett blev det ett par nikesneakers.
När jag igår kväll återigen slog på tv3 kl 23 insåg jag nästan med en gång vad som fått mig att velat shoppa. Det räcker ju bara att se introt av ett avsnitt och därefter räkna antalet klädbyten på samtliga av de fyra tjejerna. Gårdagskvällens avsnitt fick mig även att inse att jag vill ha hela boxen med samtliga säsonger... Blir kanske ett klick in på cdon efter detta inlägg? Makes me wanna shop var det ja...
 
         
                                                     

JÄVLA DJURJÄVEL!

...Nej, tänkte inte skriva så mycket om safariparken även om det var väldigt kul att återse mina kära giraffer igen.

Denna sommar är TVESTJÄRTARNAS jävla äckelsommar! Dom är tamejfan överallt! I badrummet, i alla övriga rum, på altanen, i gräset, i kläderna, PÅ MIN KROPP. Och jag hatar dom över allt annat just nu! För dom är så jävla äckliga! OK - det är kanske redan känt att jag inte är någon vidare djurvän? Men jag respekterar djuren i naturen ändå. Men dessa jävla kryp (liksom myggor, flugor och getingar) kan jag bara inte med! Jag vill dödadödadöda varenda jävel jag ser! UÄH!




 http://www.bioresurs.uu.se/myller/stad/stad_bild/tvestjarthane.jpg

Sommar, sommar, sommar...

Längesen. 1 besökare om dan. En tydlig hint om att lägga ner?

En uppdatering om sommaren som liksom bara rusar förbi. Skulle vilja börja med att ta upp mitt jobb. Tidigare somrar har jag arbetat i ett svettigt storkök och skickat ut mat till älderboenden. Det var ett bra jobb där bra arbetskamrater vägde upp arbetsuppgifterna. Men när jag i våras fick förfrågan av en av cheferna inom handikappomsorgen kunde jag inte säga nej. Så denna sommar jobbar jag på en gruppbostad för förståndshandikappade. Och jag fullkomligt älskar det! Vi har så roligt tillsammans, både boende och personal och vi hittar på roliga saker! I början på juni följde jag med en boende som ledsagare på läger till Stockholm. Det var bland det roligaste och mest givande jag någonsin gjort! Tillsammans med folk från hela Sverige upplevde vi Grönan, skansen (ALLSÅNGEN), musikmuseumet, Vaxholm, karaokekväll, disco m.m. Det bästa är förstås inte att själv få uppleva dessa saker - utan att få se vad det betyder för alla andra. Jag har aldrig upplevt så mycket glädje, på så kort tid, av så många - helt fantastiskt. Hoppas verkligen att detta blir mitt kommande sommarjobb flera somrar framöver.

Tänkte nämligen komma in på nästa ämne nu, nämligen min ansökan till universitet/högskola i höst. För jag har kommit in! Visserligen i Västerås som var mitt 3:e handsval men det känns ändå skönt att veta att det blir av! 6-8 aug får jag svar om jag kommit in som reserv i Linköping. Väntar med spänning. Annars känns Västerås mer än OK.

Kreta var grymt! 30 grader varmt, strålande sol och klarblå himmel varje dag. God mat och dryck. Snorkling och biläventyr i bergen. En vecka går så fort!

Annars väntar jag på kommande helg då det bär iväg till Karlskoga och den nystartade festivalen "Putte i parken" ska bli riktigt trevligt och min första festival utan tält! Ska nämligen sova hos min evige vapendragare från tiden i grönkläder - Kristin Gadde. Får även med mig Challe, Johanna och Kristin dom två sistnämda har valt det primitiva campinglivet cred till dom.

Nu ska jag fixa matlåda och trampa iväg till jobbet. Vi ska åka till Norrköping och Kolmårdens safaripark! Bra jobb sa jag! :)

Hej hopp!

RSS 2.0